Massage

In alle massages breng ik techniek, kennis en intuitie samen. Ik laat mij leiden naar wat nodig is.

Aroma therapie massage

Een verfijnde ontspannende massage met essentiële olien. Deze olien worden afgestemd op de behoefte van lijf en ziel. Er worden uitsluitend biologische essentiële olien met therapeutische waarde gebruikt.

De aromatherapie draagt onder andere bij aan:

 • stressvermindering
 • verhoging immuunsysteem
 • ontgifting van het lijf
 • bewustwording van lijf en ziel
 • balans van het autonome zenuwstelsel
 • balans van hormonen

De massage is uitsluitend op afspraak.

De behandelingen zijn inclusief oliën en gebruik van handdoeken.
Ayurvedische massage therapie

De Ayurvedische massage therapie heeft een reinigend effect. Het ontspant, voedt en balanceert fysiek en geestelijk. Een bijzondere belevenis voor lichaam en geest.

De ayurvedische massage draagt onder andere bij aan:

 • het activeren van het lymfesysteem en de bloedsomloop
 • het bestrijden van stress, vermoeidheid en slapeloosheid
 • de bewustwording van lijf en ziel
 • verlichting van de spierspanning
 • herstel van vitaliteit van lichaam en geest

De massage is uitsluitend op afspraak. Bij de massage worden natuurlijke ayurvedische oliën gebruikt. Na de massage is het belangrijk rust te houden en de oliën hun werk te laten doen. De olie kan vlekken veroorzaken op kleding, graag oude of andere geschikte kleding meenemen. De behandelingen zijn inclusief oliën en gebruik van handdoeken.

ABHYANGA, is de naam van de Ayurveda massage, waarbij uw gehele lichaam met warme, medicinale kruidenolie wordt gemasseerd. De massage geeft niet alleen een weldadig gevoel, maar helpt tevens bij de genezing van talloze aandoeningen. De warme olie zorgt voor een kalme geest, een mooie, gezonde huid en voedt de weefsels. Warme olie werkt tevens pijnstillend en versterkend op het zenuwstelsel.

NAVARAKIZHI, is een van de behandelingen uit de Panchakarma (Ayurvedische reinigingskuur) maar kan ook zeer goed 'los' hiervan ontvangen worden. De massage met warme, versgemaakte rijstbuiltjes met speciale kruidenolie zorgt voor verwarming, reiniging en ontspanning van lichaam en geest. Afvalstoffen worden via de huid uit het lichaam verwijderd en het lichaam wordt tevens ontdaan van dode huidcellen. Een reinigende warmte behandeling met strak gebonden bundels, met rijst en kruiden gekookt in melk. De rijstbuiltjes worden verwarmd in melk wat tevens een verjongend effect heeft op je huid. Na de behandeling voel je je ontspannen en schoon en heb je een satijnzachte, verjongde huid. De behandeling duurt ong 45-60 minuten en wordt afgesloten met thee of water.

VIER HANDEN MASSAGE, Is een Abhyanga massage waarbij twee masseurs synchroon masseren. Extra ontspannend en een echte rijkelijke weldaad.

Handmassage

Deze massage geeft persoonlijke aandacht door aanraking: ritmisch, zacht, troostend en ondersteunend.

Er worden biologische essentiële oliën zonder enige chemische toevoeging gebruikt. Deze oliën hebben een therapeutische waarde. De geuren zjn herkenbaar voor ouderen en afhankelijk van het aandachtspunt wordt bepaald welke olie er ingezet kan worden. Ik ben gediplomeerd aroma-therapeut.


Een aanraking zonder woorden en/of verwachtingen.

De oliën zijn ook los te koop in mijn praktijk, informeer naar de mogelijkheden.

Tarief: zie tarieven